OY HW-COMPANY LTD

Oy HW-Company Ltd on perustettu 1989, ja yhtiö toimii tänä päivänä neljällä liiketoiminta-alueella. Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Kokkolassa. Helsingissä ja Oulussa ovat myyntikonttorit. Yrityksen palveluksessa on 13 henkilöä ja arvioitu liikevaihto vuodelle 2013 on 7 miljoonaa euroa. Yritys kuuluu vahvaan AAA-luokkaan. Yrityksen omistavat kaksi perhettä, jotka myös vastaavat yrityksen toiminnasta.

 

HW IMPORT

Tuomme maahan urheilu- ja vapaa-ajantuotteita. Valikoimista löytyy merkkejä kuten Tenson ja Weather Report-asusteet, Seger-pipot ja sukat, Aku-kengät sekä laajasti metsästystarvikkeita. 

 

HW LIIKELAHJAT

HW-liikelahjat on täyden palvelun liikelahjatalo. Meiltä saat työvaatteet, muut yritysasut, lahjat työntekijöille, lahjat liiketutuille, mainoslahjat yms. Meidän kauttamme myös oheispalvelut kuten varastointi, suunnittelutyö, merkkaukset yms. Toimipisteemme sijaitsevat Kokkolassa, Oulussa ja Helsingissä. Yritysasiakkaita meillä on noin 1000.

 

HW HUNT

Valikoimiin kuuluu kansainvälisiä merkkiaseita, ammuksia, metsästystarvikkeita, asusteita ja kenkiä. Palvelemme suomalaista metsästyskauppaa myös kattavalla varastoinnillamme.

 

HW TRADE

HW-traden kautta pystymme tarjoamaan yrityksille, julkiselle sektorille ja ketjuille mm. räätälöidyt laukut, reput, tekstiilit ja työvaatteet suoraan valmistajilta Kiinassa tai Bangladeshissa. Myös private label! Lisäksi asiakkaisiimme kuuluvat Suomen ja Ruotsin Puolustusvoimat. 


Tervetuloa asiakkaaksi!