Oy HW-Company Ltd on vuonna 1989 perustettu tukkukaupan palveluyritys, joka tuo maahan kansainvälisesti tunnettuja ja laadukkaita asusteita, kenkiä ja varusteita urheiluun-, ulkoiluun-, metsästykseen ja ampumaurheiluun.


Maahantuomiamme tuotemerkkejä ovat mm. Swedteam, Tenson, Salming, Seger, Weather Report, Auclair, Kettler, AKU, Pilla, Walther, Hämmerli, Clever, Fiocchi, Tunet ja Antonio Zoli.


Yhtiön ydinosaamiseen kuuluu myös yksilöllisten yritys-, profiili- ja työvaatteiden valmistuttaminen ja toimittaminen niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille. Kauttamme saat myös oheispalvelut, kuten varastointi, suunnittelutyö, painattaminen ja brodeeraukset.


Edustamme Pohjoismaiden johtavaa profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistunutta Be Your Brand-konseptia, jonka myötä valikoimiimme kuuluvat mm. tuotemerkit Craft, Cutter & Buck, Projob, Clique, Sagaform, Kosta Boda jne.


Yrityksen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kokkolassa. Kuopiossa ja Oulussa ovat myyntikonttorit. Vantaalla palvelemme asiakkaitamme vaatetus- ja muotialan upouudessa Fashion Center kauppakeskuksessa, jossa sijaitsee myös ”HW Showroom”. Yrityksen palveluksessa on 12 henkilöä. Kuluvan tilikauden arvioitu liikevaihto on n. 5 miljoonaa euroa ja yritys omaa vahvan AAA-luottoluokituksen.


Tervetuloa asiakkaaksi!